Rekonstrukce v Hlinsku je v plném proudu

Nové zázemí pro služby Oblastní charity Nové Hrady u Skutče by mělo být hotovo na jaře příštího roku

Vytvoření Centra sociálních služeb Hlinsko pro zkvalitnění a rozšíření poskytovaných sociálních služeb v Hlinsku, zvýšení dostupnosti a operativnosti služeb ve městě Hlinsko a okolí – to je hlavním cílem projektu, který započala Oblastní charita Nové Hrady u Skutče již v létě loňského roku.

Charita má na Erbenově ulici v Hlinsku ve vlastnictví rodinný dům, ve kterém do doby, než se započala rekonstrukce, byla prodejna výrobků charity, sklad kompenzačních pomůcek a sklad humanitární pomoci, kancelář zdravotních sester, které poskytují ošetřovatelskou službu. V roce 2019  by se tedy v nově zrekonstruované budově usídlily služby Osobní asistence, Pečovatelská služba, Sociálně terapeutické dílny a Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi.

IMG_20171004_170050IMG_20171004_170341

20180122_130510_resized20180122_130937_resized