Setkání s ředitelkou Diecézní charity

Na záčátku měsíce března proběhlo v naší charitě velice zajímavé a velmi příjemné setkání s Ing. Annou Maclouvou, ředitelkou Diecézní Charity z Hradce Králové a prezidentem Mons. Mgr. Pavlem Rouskem. Bylo to těsně před vyhlášením nouzového stavu v celé republice a o to více nás to těší, že jsme si mohly zpříjemnit jeden den v této velmi těžké době.

Nejdříve jsme navštívili Centrum sociálních služeb sv. Anežky v Hlinsku, kde jsme si společně prošli celé zařízení a představili všechny služby, které se v Hlinsku nabízí. Po té následovala cesta již do Chotovic, kde je hlavní sídlo celé naší Charity. Prošli jsme si opět dílny, stacionář, náhledli jsme také, jak pokračují stavební práce na přístavbě domu sv. Josefa.  Prohlídku jsme zakončili u "oválného" stolu se všemi zástupci jednotlivých služeb, která naše charita nabízí, samozřejmě nechyběla dobrá káva a občerstvení, který bylo zahájeno velice milé povídání službách a nejbližších plánovaných projektech. Na závěr nám všem Mons. Mgr. Pavel Rousek požehnal.

Nyní musíme být stále v motlibách a ve víře, aby tato velmi těžká doba brzo skončila a mohly jsem se opět setkávat s velice milými lidmi.

více fotografií naleznete zde: Setkání s ředitelkou Diecézní charity