Barevný ples Chotovické charity přilákal do sokolovny v Makově hodně hostů

9.2.2019, Chotovice

V pořadí již devětadvacátý charitní benefiční ples se nesl v duchu barev. O krásnou barevnou výzdobu prostor sokolovny se postarali zaměstnanci společně s uživateli denního stacionáře a sociálně terapeutických dílen. Večerem provázela kapela Vepřo, knedlo s Dádou a pro návštěvníky bylo připraveno výborné občerstvení a doprovodný program, jehož součástí byla, jako každý rok, bohatá tombola, která letos čítala osm set krásných cen. Velké díky patří sponzorům VZP ČR, MEGATECH INDUSTRIES HLINSKO, IVECO CZECH REPUBLIC, SAINT – GOBAIN ADFORS, TATRA mlékárna Hlinsko a všem ostatním dárcům, kteří tuto akci podpořili finančními i věcnými dary a přispěli tak na částečnou úhradu provozních nákladů Oblastní charity Nové Hrady u Skutče.

Děkujeme.

PLES 2019PLES 2019 část tomboly

Tříkrálová sbírka 2019

Plakát A3

1812040519-a3horizontal

logo_opz_up_barevne-big

Finanční prostředky na poskytování služby Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi jsou poskytovány v rámci projektu

Rozvoj SAS v Pardubickém kraji

reg. č. CZ.03.2.60/0.0/0.0/15 005/0007762 je financován z Operačního programu Zaměstnanost.
Číslo smlouvy OSV/18/20776

Doba trvání projektu:

1.1.2018 – 31. 12. 2019

Cíl projektu: podpora rodiny jako celku, podpora rodičů a dětí tak, aby byly v maximální možné míře zachovány funkce rodiny a bylo podporováno její sociální začleňování.

PODPORUJÍ  NÁS

logo_color_rgb