Mikulášská nadílka

5. prosincepobíhali v prostorách Domu sv.Josefa v Chotovicích čerti, andělé a přišel i svatý Mikuláš.
Po desáté hodině se z relaxační místnosti stal taneční parket - zatrsali jsme si na největší hity z šedesátých a sedmdesátých let, zasoutěžili jsme si - odkrývačka Tvoje tvář má známou tvář byla brnkačka, ve vědomostní soutěži Pohádkové hádanky a při poslechu a následného určování pohádkových a filmových melodií jsme zúročili celoroční sledování pohádek a filmových klenotů v rámci odpoledního relaxu.

Nakonec došlo i na nadílku. Ale nebylo to jen tak - každý musel Mikulášovi říct básničku, nebo zazpívat písničku, jinak by balíček se sladkosmi nedostal

Všechny fotografie ke shlédnutí na http://ochnovehrady.rajce.idnes.cz/
(album je zaheslované, přihlašovací jméno a heslo zašleme na požádání)

Tříkrálová sbírka 2019

Plakát A3

1812040519-a3horizontal

logo_opz_up_barevne-big

Finanční prostředky na poskytování služby Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi jsou poskytovány v rámci projektu

Rozvoj SAS v Pardubickém kraji

reg. č. CZ.03.2.60/0.0/0.0/15 005/0007762 je financován z Operačního programu Zaměstnanost.
Číslo smlouvy OSV/18/20776

Doba trvání projektu:

1.1.2018 – 31. 12. 2019

Cíl projektu: podpora rodiny jako celku, podpora rodičů a dětí tak, aby byly v maximální možné míře zachovány funkce rodiny a bylo podporováno její sociální začleňování.

PODPORUJÍ  NÁS

logo_color_rgb