RODINNÉ CENTRUM MIKEŠ

rcmikes@email.cz,
Kde nás najdete: Proseč 1, 539 44, Proseč

Cíl:
Vytvoření otevřeného a přátelského místa k setkávání rodin s malými dětmi s možností získávat zkušenosti a nové nápady pro rodinu.

Cílová skupina:
rodiny s dětmi

Více zde: https://rcmikes.webnode.cz/o-nas/

je vytvoření otevřeného a přátelského místa k setkávání rodin s malými dětmi s možností získávání zkušeností a nových nápadů pro rodinu.

Více zde: https://rcmikes.webnode.cz/o-nas/

Pozvání do Rodinného centra Mikeš v Proseči

Přijměte pozvání do Rodinného centra Mikeš v Proseči. Každý čtvrtek pro vás máme připravený dopolední program. Otevřeno je od 8:30 do 12:30, přijít však můžete kdykoliv během dopoledne. K dispozici je herna s hračkami. Přibližně od 9:30 probíhá společný program – zpíváme dětské a lidové písničky, protahujeme se, hrajeme pohybové hry a vyrábíme či malujeme. RC Mikeš je určeno pro dospělé s dětmi do 5 let. Naleznete nás v přízemí prosečské fary (Farská 1, vedle kostela Sv. Mikuláše), stačí zazvonit na zvonek u hlavních dveří budovy. Příspěvek na pobyt činí 20 Kč za dítě, každé další dítě 10 Kč, děti do 1 roku zdarma.

Přibližně jednou za měsíc pořádáme odpolední program – besedy na zajímavá témata týkající se výchovy dětí, cestování; dále tvoření, nebo popovídání u kávy a čaje.

Rodinné centrum provozuje Oblastní charita Nové Hrady u Skutče. Sledovat nás můžete na Facebooku – Rodinné centrum Mikeš Proseč, kde naleznete aktuální informace a program, nebo webových stránkách www.rcmikes.webnode.cz.

Kontaktovat nás můžete na e-mailu:  rcmikes@email.cz nebo telefonním čísle 731 598 803.

Na setkání se těší Mgr. Romana Titová, vedoucí RC Mikeš