SBÍRKA POTRAVIN

JARNÍ KOLO SBÍRKY VYNESLO 286 TUN POTRAVIN A 32 TUN ZÁKLADNÍ DROGERIE PRO POTŘEBNÉ.

POMOC JE URČENA ZEJMÉNA PRO SENIORY, PĚSTOUNSKÉ RODINY, DĚTI Z DĚTSKÝCH DOMOVŮ, HENDIKEPOVANÉ OBČANY ČI LIDI BEZ DOMOVA.

do sbírky se zapojili i online obchody Košík.cz, Rohlik.cz a i Tesco, kde můžete ještě stále darovat potraviny online až do 2.5. 2021.

V Pardubickém kraji se vybralo celkem 11 tun potravi a drogerie.
Děkujeme všem, kteří se sbírkou pomáhali, všem dobrovolníkům a všem, kteří do sbírky přispěli.

POKUD CHCETE DAROVAT MENŠÍ MNOŽSTVÍ POTRAVIN, spojte se s námi. Po předchozí domluvě je možné potraviny dovézt přímo do Chotovic. V případě zájmu kontaktuje paní Lenku Boštíkovou, na email: lenka.bostikova@chnh.hk.caritas.cz nebo na telefon 603 393 321. PŘISPĚT MŮŽETE I FINANČNĚ NA ÚČET: 3948097349/0800 , do poznámky uveďte DAR

Sbírka potravin je dnem solidarity, při kterém může každý pomoci tím nejjednodušším způsobem, darem trvanlivých potravin a drogerie.

Je organizována ve všech krajích potravinovými bankami a Českou federací potravinových bank ve spolupráci se Svazem obchodu a cestovního ruchu a Asociací společenské odpovědnosti, se sociálními partnery Charita Česká republika, Armáda spásy, NADĚJE a Slezská diakonie a obchodními řetězci Albert, Billa, dm drogerie markt, Globus, Kaufland, Lidl, MAKRO, Penny Market, ROSSMANN, Tesco, Rohlik.cz a Košík.cz.

Hlavním přepravním partnerem je Raben Logistics Czech.

Sbírka potravin je realizována pod záštitou ministra zemědělství Miroslava Tomana a Evropskou federací potravinových bank.

DSC_0114+